KariSoap – Tvålbas för hemgjorda tvålar med sheasmör

✓ Granskad av Birgitta Larsson

Prisintervall: 579,00 kr till 1 129,00 kr

Kombinera användarvänlighet, säkerhet och sheasmörets fördelar när du skapar egna tvålar med vår tvålbas KariSoap. Tvålbasen KariSoap från ArtSoap har tagits fram med fokus på enkelhet, säkerhet och sheasmörets goda egenskaper.

2 olika varianter: -10 %
Andra varianten
Fri frakt
På alla beställningar
Skickas inom 48 timmar
Snabb leverans
14 dagars öppet köp
Enkelt och snabbt
KariSoap – Tvålbas för hemgjorda tvålar med sheasmör
KariSoap – Tvålbas för hemgjorda tvålar med sheasmör
KariSoap – Tvålbas för hemgjorda tvålar med sheasmör
KariSoap – Tvålbas för hemgjorda tvålar med sheasmör

Kombinera användarvänlighet, säkerhet och sheasmörets fördelar när du skapar egna tvålar med vår tvålbas KariSoap. Tvålbasen KariSoap från ArtSoap har tagits fram med fokus på enkelhet, säkerhet och sheasmörets goda egenskaper. Det räcker att smälta den i vattenbad eller mikrovågsugn, tillsätta önskad färg med våra färgämnen ColorSoap och din favoritdoft, hälla den i en form och låta den svalna. KariSoap är den perfekta lösningen för att skapa unika och personliga tvålar som håller länge.

  • Mycket enkel att använda: Tvålbasen KariSoap smälter lätt och kan även värmas i mikrovågsugn, vilket gör tvåltillverkningen snabb och smidig.
  • Mycket säker: Tillverkad med naturliga och säkra ingredienser. Tvålbasen KariSoap är dermatologiskt testad och garanterar en slutprodukt som är skonsam mot huden och fri från skadliga ämnen.
  • Sheasmörets fördelar: Tvålbasen KariSoap innehåller sheasmör, känt för sina närande, återfuktande och skyddande egenskaper för huden.
  • Även perfekt för dekorativa tvålar: Tvålbasen KariSoap är formulerad för att hålla över tid, vilket förhindrar att tvålen försämras och gör att den behåller sin dekorativa skönhet.
  • Obegränsad kreativitet: KariSoap finns i två versioner, vit och transparent, och kan enkelt färgas efter önskemål med färgämnen ColorSoap, vilket gör att du kan skapa tvålar med unik design.

Välj KariSoap och kom igång med att skapa personliga tvålar med sheasmörets fördelar på ett enkelt och säkert sätt! Kombinera kreativitet med glädjen av en återfuktad hud!

 Plus Våra ingredienser 🧴

Ingredienser i KariSoap

EKOLOGISKT SHEASMÖR: ger tvålen en krämig och mjuk konsistens.

GLYCERIN: utvunnet från hållbara källor som rapsolja, är ett fuktighetsbevarande ämne som binder fukt. I tvål är det utmärkt eftersom det hjälper till att hålla kvar fukt nära huden, vilket gör tvålen återfuktande.

PROPYLENGLYKOL (PG): används både som handdesinfektion och som bärare i medicinska tabletter. Inom kosmetika anses det vara ett utmärkt fuktighetsbevarande ämne som transporterar vattenbaserade ingredienser och garanterar återfuktning och skydd för huden.

SORBITOL: är ett sötningsmedel som används både i matlagning och kosmetika. Dess fuktighetsbevarande och stabiliserande egenskaper är mycket uppskattade vid produktion av tvålbaser, vilket förhindrar mögelbildning.

NATRIUMLAURETSULFAT (SLES): är ett anjoniskt tensid som används i många produkter som sköljs av. Det är mildare och mindre irriterande än NATRIUMLAURYLSULFAT (SLS),vilket är anledningen till att våra produkter är SLS-fria.

NATRIUMLAURAT: är ett natriumsalt av laurinsyra. Denna finns rikligt i mejeriprodukter, animaliska fetter och tropiska oljor. De högsta koncentrationerna av laurinsyra finns i kokosoljan som används i våra baser.

NATRIUMSTEARAT: är natriumsaltet av stearinsyra, en fettsyra av vegetabiliskt ursprung. Dess användning ger produkten viskositet utan att tynga ner den och förbättrar dess krämighet och spridbarhet på huden.

NATRIUMKOKOSSULFAT: består av fettsyror frånkokosolja.

KOKOSGLUKOSID: är en av de tensider som är mest uppskattade inom DIY-kosmetika. Den utmärker sig genom sin extraordinära mildhet och höga dermatologiska kompatibilitet. Dess milda natur gör den idealisk även för den mest känsliga huden, inklusive spädbarns.

KOKAMIDOPROPYLBETAIN: en syntetisk fettsyra härledd från kokosnöt, som tack vare sina antiseptiska egenskaper används flitigt i schampon och tvålar (inklusive intimtvålar).

ETIDRONSYRA: används som stabiliseringsmedel för emulsioner och viskositetskontroll. Den har fördelen att neutralisera metaller i vattnet som används vid tvätt, vilket gör tvålen effektiv även i “hårt” vatten (med hög metallhalt).

TITANDIOXID: är ett naturligt mineral som används i kosmetika. Det förekommer som ett vitt pulver och finns rikligt i naturen (i kristallin form).

Det har ett högt brytningsindex och kan absorbera, reflektera och sprida solljus, vilket är anledningen till att det används i solskyddsprodukter.

Jämfört med vanliga kemiska filter är fysiska filter hållbara för miljön.

SOCKERSIRAP (SAKKAROS): hjälper till att öka transparensen och skapar ett lätt och bubbligt skum.

NATRIUMTIOSULFAT: stabiliseringsmedel för vanilj.


KISSEL (SILICA): finns i korn, soja, havre, rödbetor, fullkorn, rötter och örter som nässla och gurkört, och används i kosmetika för att öka viskositeten i tvålbasen.

Dermatologiskt testad

Mängd

1kg, 2 kg, 5 kg

Fraktkostnader, skatter och priser

Alla priser på webbplatsen visas inklusive moms, men exklusive fraktkostnader.
Fraktkostnaden beror på destinationslandet.

Leveranser inom Europa

För alla EU-länder och övriga europeiska länder tar vi ut en fast avgift på
0,00 kr.

Fraktpolicy →

Kategorier
Hartser 166 Silikon och formar 165 Färdiga formar och r... 126 Tillbehör och polering 124 Applikationer 122 Smycken och skapelser 107 Hartser för smycken,... 90 UV-hartser och tillb... 72 Smycken och formar 64 Tillsatser, avfettni... 60 Ljus och Tvålar 58 UV-hartser och tillb... 55 3D-formar 53 Former för UV 53 Färgämnen och pigment 52 Formar för smycken 49 Tillbehör och verktyg 46 Hartser för bord och... 43 Tillbehör för hartser 43 Polerings-, finish- ... 41 Alla produkter →
🏠 Hem 🛍️ Produkter 📋 Kategorier 🛒 Varukorg