MilkySoap – Basen för tvålar med getmjölk från Art Soap

✓ Granskad av Birgitta Larsson

Prisintervall: 599,00 kr till 1 209,00 kr

Upptäck enkelheten och fördelarna med getmjölk i skapandet av handgjorda unika och dekorativa tvålar med vår tvålbas Tvål med getmjölk.

2 olika varianter: -10 %
Andra varianten
Fri frakt
På alla beställningar
Skickas inom 48 timmar
Snabb leverans
14 dagars öppet köp
Enkelt och snabbt
MilkySoap – Basen för tvålar med getmjölk från Art Soap
MilkySoap – Basen för tvålar med getmjölk från Art Soap
MilkySoap – Basen för tvålar med getmjölk från Art Soap
MilkySoap – Basen för tvålar med getmjölk från Art Soap

Upptäck enkelheten och fördelarna med getmjölk i skapandet av handgjorda unika och dekorativa tvålar med vår tvålbas Tvål med getmjölk. MilkySoap-basen från ArtSoap är lätt att förbereda, säker och har alla fördelar med naturliga ingredienser som getmjölk. Det räcker med att värma den i vattenbad (även i mikrovågsugnen), lägga till din föredragna färg med ColorSoap-färgämnen och önskad doft, hälla i en form och låta svalna. MilkySoap är den perfekta lösningen för att skapa personaliserade och dekorativa tvålar som håller sig över tid, tack vare den speciella formeln

  • Mycket enkel att använda : MilkySoap-basen smälter enkelt i ett vattenbad och kan även värmas i mikrovågsugnen, vilket gör tvåltillverkningsprocessen snabb och enkel.
  • Säker: Tillverkad med naturliga och säkra ingredienser, är MilkySoap-basen dermatologiskt testad och garanterar en mild slutprodukt för huden och fri från skadliga ämnen.
  • Med getmjölk : MilkySoap-basen innehåller getmjölk, känd för sina närande, fuktgivande och lugnande egenskaper för huden.
  • Även idealisk för dekorativa tvålar, är MilkySoap-basen formulerad för att hålla långvarigt, vilket förhindrar att tvålen förstörs över tid och bevarar dess dekorativa skönhet.
  • Anpassa ditt badrum : MilkySoap-basen är naturlig vit färg, den kan enkelt färgas efter önskan med ColorSoap-färgämnen, vilket gör det möjligt att skapa tvålar med unika och dekorativa designer.

Välj MilkySoap-basen från ArtSoap och börja skapa personaliserade och dekorativa tvålar med fördelarna med getmjölk på ett enkelt och säkert sätt!

 Plus Våra ingredienser 🧴

MilkySoap-ingredienser

GETMJÖLK : pulver av helt rekonstituerad getmjölk för att ge mjukhet och fuktning till tvålbasen.

GLYSERIN : erhållen från hållbara källor såsom rapsolja, är en fuktgivare, vilket betyder att den behåller fuktigheten. I tvålen är det utmärkt eftersom det hjälper till att behålla fuktigheten nära huden, vilket gör tvålen fuktgivande.

PROPYLENGLYKOL (PG) : används både som desinfektionsmedel för händer och som utfällningsmedel för medicinska tabletter, det används inom kosmetika betraktat som en utmärkt fuktgivare, vilket betyder att det transporterar vattenbaserade ingredienser, vilket garanterar fuktning och skydd för huden.

SORBITOL : det är ett sötningsmedel som används både i matlagning och kosmetika. Dess egenskaper som fuktgivare och stabiliseringsmedel är mycket uppskattade i produktionen av tvålbas, vilket förhindrar bildning av mögel.

NATRIUM LAURETH SULFAT (SLES) : det är en anjonisk tensid som används i många spol produkter. Det är mildare och mindre irriterande än NATRIUM LAURYLSULFAT (SLS),därför är våra produkter SLS-fria.

NATRIUMLLAURAT : är en natriumsalt av laurinsyra. Den senare är riklig i mejeriprodukter, animaliska fetter och tropiska oljor. De högsta koncentrationerna av laurinsyra finns i kokosolja som används i våra baser.

NATRIUMSTEARAT : det är natriumsaltet av stearinsyra, fettsyra av växtligt ursprung, dess användning ger viskositet till produkten utan att göra den tung och förbättrar dess finess och smörlighet på huden

KOKOSNÖTSSULFAT : sammansatt av fettsyrorna från kokosolja.

KOKOSGLYKOSID : det är bland tensiderna den mest uppskattad inom kosmetika att göra själv. Det utmärker sig genom sin extraordinära mildhet och höga dermatologisk kompatibilitet. Dess milda natur gör den idealisk även för de mest känsliga huderna, inklusive för nyfödda.

COCO-AMIDO-PROPYLBETAIN : en syntetisk fettsyra härrörande från kokosnöt, som tack vare sin förmåga antiseptiska egenskaper är mycket använd i shampooer och tvålar (inklusive intima).

ETIDRONSSYRA : används som stabiliseringsmedel för emulsionskontroll och viskositet Det har fördelen avatt neutralisera metaller spridda i vattnet som används för att tvätta, vilket gör tvålen effektiv även i “hårt” vatten. ” (med höga nivåer av metaller).

TITANDIOXID : är ett naturligt mineral som används inom kosmetika. Det presenteras i form av en vit pulver, mycket närvarande i naturen (i kristallin form)

Det har ett högt brytningsindex och kanreflektera och sprida solljus, det är därför det används i solskyddsprodukter.

Jämfört med mycket populära kemiska filter, är fysiska mer varaktiga för miljön.

SOCKERSIRRUP (SACKAROS) : hjälper till att öka transparensen och ger en lätt och perlande skum.

NATRIUMTIOSULFAT : vaniljstabiliseringsmedel.


KISELSYRA : presenterad i korn, soja, havre, rödbeta, i helkorn, rötter och växter såsom nässla och borax, används inom kosmetika för att öka viskositeten av tvålbasen.

Dermatologisk test

Mängd

1kg, 2 kg, 5 kg

Fraktkostnader, skatter och priser

Alla priser på webbplatsen visas inklusive moms, men exklusive fraktkostnader.
Fraktkostnaden beror på destinationslandet.

Leveranser inom Europa

För alla EU-länder och övriga europeiska länder tar vi ut en fast avgift på
0,00 kr.

Fraktpolicy →

Kategorier
Hartser 166 Silikon och formar 165 Färdiga formar och r... 126 Tillbehör och polering 124 Applikationer 122 Smycken och skapelser 107 Hartser för smycken,... 90 UV-hartser och tillb... 72 Smycken och formar 64 Tillsatser, avfettni... 60 Ljus och Tvålar 58 UV-hartser och tillb... 55 3D-formar 53 Former för UV 53 Färgämnen och pigment 52 Formar för smycken 49 Tillbehör och verktyg 46 Hartser för bord och... 43 Tillbehör för hartser 43 Polerings-, finish- ... 41 Alla produkter →
🏠 Hem 🛍️ Produkter 📋 Kategorier 🛒 Varukorg